Camper gadgets & Kampeerartikelen

Leuk dat je onze pagina met camper gadgets & kampeerartikelen bezoekt.
Hier beschrijven en benoemen wij de gadgets en handige apparaatjes die ons camperen & kamperen makkelijker, leuker, handiger en lekkerder maken ;-)

Wellicht is een van onze gadgets ook een waardevolle tip voor jou! Mocht je naar aanleiding van een 'artikel' vragen hebben stel ze dan gerust via het contactformulier en we nemen zo snel als mogelijk contact met je op.


BESTELLEN?

Ben je nu op zoek naar hetzelfde item als ons, klik dan op de link onder het item om naar de desbetreffende vlog te gaan. In de beschrijving van de vlog staat de link waar je het artikel kunt bestellen.

Veel 'snuffel' plezier op deze pagina!

Krachtige kruimeldief

Voor ons is deze kruimeldief de ideale oplossing voor mee te nemen op reis in de camper. Op lage snelheid kan je tot maximum 21 minuten stofzuigen. Selecteer de hoge snelheid voor meer vermogen en meer zuigkracht. De batterij laadindicator geeft aan wanneer je moet gaan op laden.

Lees meer »

Moeflon stoel vachten

In onze camper gebruiken we zowel zomer als winter die heerlijke Moeflon vachten. Ze zijn ongeveer 130 cm lang en voldoende breed om de stoel helemaal te bedekken. In de zomer bieden ze koelte en in de winter comfortabele warmte.Omdat wij veel op pad zijn kammen wij deze vachten 1 x maand goed uit met een bijbehorende borstel.

Lees meer »

ALLPOWERS S1500 Portable Power Station 1500W 1092Wh

Wij zijn benaderd door ALLPOWERS om dit product te testen, voor ons een mooie toevoeging voor de camper en zeker voor Noorwegen 2024! Meer informatie over de ALLPOWERS S1500, andere modellen of wil je hem bestellen, doe dat dan via bijgaande link: https://iallpowers.eu/?ref=WGjpw92j7zxisbMet de kortingscode HCC krijg je ook nog eens 10% korting op je aankoop. Deze code is onbeperkt in tijd geldig! Specificaties: 1092Wh,295200mAh capaciteit; 1500W AC Pure Sine Wave Inverter (3000W maximale piek); Volledig opgeladen in 3 uur, ,300W AC input + PD 100W USB-C input; 1,000+ Life Cycles to 80%; 11 Outputs voor meerdere divisies; 300W Max MPPT. Zonnepaneel Input; 6 mogelijke oplaad opties (AC/USB-C/AC+USB-C/Solar/Car/Solar+USB-C); Middels een App op je GSM te verbinden: ALLPOWERS APP; Klein en krachtig 9,9 kilo, ‎22 x 32 x 19 cm;Wil je zien hoe wij dit apparaat gebruiken, bekijk dan onderstaande onze vlog.

Lees meer »

Kokosnoot kommetjes

De Kokosnoot Kom met Parelmoer Druppels is een 100% natuurlijke kom ideaal voor het serveren van kwark, yoghurt, aperitieven of snacks.Deze Kokoskom is handgemaakt van echte kokosnoten!

Lees meer »

Maxxfan deluxe Wit

Wij kozen voor de Maxxfan deluxe wit omdat wij deze het mooiste bij onze camper vinden passen. Het is een dakluik met ventilator en kan worden gebruikt voor luchttoevoer en luchtafvoer. Het dakluik heeft een raincover en daardoor kun je hem bij alle omstandigheden gebruiken, ook tijdens het rijden. De Maxxfan heeft een elektronische thermostaat hierdoor kun je zelf de gewenste temperatuur instellen, dit kun je handmatig op het display instellen of met de bijgeleverde afstandbediening.

Lees meer »

Internet in de camper - TP-Link M7350 Mifi router

Reis je net zoals ons veel en vaak in het buitenland en ben je die slechte wifi verbinding ook zat? Met de deze mifi-router maak je een eigen wifi hotspot met een 4G verbinding. Het is een compacte router waardoor je hem gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Bijvoorbeeld: tijdens onze Oostenrijk reis bezochten we Salzburg met dit kleine apparaatje in onze rugzak, we hadden overal wifi! Het overzichtelijke schermpje toont je alle belangrijke informatie, zoals de status van de batterij, de verbinding status en het dataverbruik. Je kunt dit apparaat verbinden met maximaal 10 gebruikers. Wij ervaren dat bij intensief gebruik de batterij sowieso de hele dag meegaat. Reis je met kinderen die graag bijvoorbeeld hun iPad gebruiken om spelletjes te spelen of filmpjes te kijken? Wij zijn zeer tevreden over de upload en download speed.

Lees meer »

Bardani Wajan fluitketel

De Bardani Wajan fluitketel heeft een inhoud van 2 liter. Het fluitdopje is gemakkelijk weg te klappen net zoals de handgreep die je eenvoudig opzij kunt klappen.Het oog wilt natuurlijk ook wat, wij kozen voor het mat zwarte exemplaar met houtlook handgreep en fluitdop. De ketel kan met een hand vastgehouden en geopend worden waardoor je makkelijk kunt vullen en schenken.Dat noemen wij nog eens op een stijlvolle manier water kunnen koken op een kooktoestel 😊

Lees meer »

Ons servies - Bo-Camp servies sersie Halo (Grijs)

Dit servies gebruiken wij al een aantal jaren en ging al mee toen we nog kampeerde met onze tunneltent. In totaal een 12-delig servies van 100% melamine. Het servies is heel licht van gewicht en kraswerend. Wij gebruiken in de camper enkel de grote en kleine borden en de kommetjes. Onze koffie en thee drinken we uiteraard uit onze 'teskes' en 'tassen' :-)Afmetingen en inhoud: Ø Bord: 27.6 cm. Ø Bord: 23 cm. Ø Kom: 650 ml.

Lees meer »

Teske koffie - Maastricht porselein

Drink je gezellig een 'teske koffie' met ons mee?Het Maastrichtse dialect heeft een eigen charme. Met woorden die je nergens anders hoort. Het Maastrichts is bijna een eigen taal, net zoals het 'Fries' :-)Met dit koffiekopje kun je elke dag opnieuw genieten. Een heerlijk ‘teske koffie’ in de ochtend is met dit koffiekopje een nog groter genot. Ga je voor één kopje, twee of..?Het koffiekopje is niet het enige porseleinen servies dat er is. Naast het kopje zijn er onder andere ook bordjes, eierdoppen en theemokken verkrijgbaar. Allen hebben dezelfde leuke stijl: een Maastrichtse tekst met de rode Maastrichtse ster.

Lees meer »

Xiaomi 70Mai Dashcam

Wij hebben voor de Xiaomi 70Mai model Midrive D06 gekozen omdat deze is uitgerust met 2.4gHz wifi waardoor je de opgenomen beelden eenvoudig kunt bekijken op je mobiele telefoon. De Wifi heeft een bereik van zo’n 10 meter. De App is beschikbaar voor iOS en Android. Via de app kun je ook de beelden downloaden zodat de SD kaart niet meer uit de camera gehaald hoeft te worden. Ook kunnen via de App foto's worden gemaakt met de camera. Het beeld is van goede kwaliteit en ook in het donker is dit uitstekend. Veel details zoals kentekenplaten en gezichten worden herkenbaar in beeld gebracht. Je kunt de dashcam ook besturen met je stem, er zit een voice command systeem in.

Lees meer »

Navigatie Garmin Camper 780

Wij zochten een navigatie voor onze camper nadat we in Spanje een aantal keren te kleine en smalle traatjes bezochten met onze camper. Die ervaring hoefde we niet nogmaals mee te maken dus gingen we op zoek! Na heel veel reviews gelezen te hebben maakte we een keuze. Echter is onze mening dat ieder kiest naar zijn/haar eigen voorkeuren. Wij hebben voor de Garmin Camper 780 gekozen omdat wij bekend zijn met Garmin. Bij deze navigatie kun je de maten en het gewicht van je camper ingeven, de bekende apps van Campercontact, ACSI e.d. staan erop weergegeven en deze navigatie eenvoudig met je mobiele telefoon te koppelen is.

Lees meer »

Mopeka bluetooth gaslevel indicator

De Mopeka bluetooth gaslevel indicator is voor ons de oplossing om het gas niveau in onze gasflessen te monitoren.Deze gas niveaumeter wordt zeer eenvoudig onder je stalen gasfles geplaatst en blijft magnetisch hangen. Voor de aluminium flessen is een beugel beschikbaar die eenvoudig onder de fles kan worden geplaatst zodat de sensor wel gebruikt kan worden. De sensor is regen en vorst bestendig!Nadat je deze hebt geplaatst kun je de app downloaden, deze app is geschikt voor zowel Android en iOS. In de app kun je als je meerdere meters koopt 4 gasflessen controleren op de inhoud.

Lees meer »

Venus Coffee bonenmolen

We hebben met het vooruitzicht op onze camperreis van het volgend jaar een koffiemolen gekocht om bonen te malen. Deze koffiemolen is oplaadbaar middels usb. Dit kan eenvoudig via de 12 volt aansluiting in de camper en het verbruik is minimaal. Daarnaast is de grove/fijne van de maling zelf in te stellen. Het oog wilt daarnaast ook wat en dit model viel bij ons in de smaak.

Lees meer »