Over ons

Leuk dat je onze website gevonden hebt!

Onze naam "Happy camper couple' zegt precies hoe wij zijn. Vrolijk, vriendelijk, energiek en vooral graag onder de mensen.

Links op de foto - Cindy en rechts - Joy. In 2021 kochten we onze camper, een Sunlight T58. Voor ons een perfect model, 5,98m lang en alles erop eraan dat wij belangrijk vinden. Het gevoel van vrijheid dat we hiermee creëerde is voor ons enorm belangrijk, de perfecte balans tussen werk en privé. We trekken er het hele jaar op uit. Elk seizoen kent zijn charmes en daar genieten wij van.

 

Waarom deze website?
Wat begon met een vlog en blog voor het thuisfront groeide uit tot veel belangstelling van jullie 'nu inmiddels onze trouwe volgers' op onze sociale media kanalen. Bedankt daarvoor! De vele vragen die we krijgen over onze camper, onze reizen, bezochte bezienswaardigheden, tips ,tricks en ook de meest gestelde vraag, hoe wij onze levenswijze hebben aangepast en op welke manier wij inmiddels heel wat kilootjes 'verloren' zijn bracht ons op het idee dit alles te bundelen op deze website.

 

Mocht er iets op onze website voor jou ontbreken zoals een antwoordt op een vraag, een rubriek of wat dan ook, laat het ons weten!

 


Joy

Dit zijn wij

Cindy