Maxxfan deluxe Wit

Wij kozen voor de Maxxfan deluxe wit omdat wij deze het mooiste bij onze camper vinden passen. Het is een dakluik met ventilator en kan worden gebruikt voor luchttoevoer en luchtafvoer. Het dakluik heeft een raincover en daardoor kun je hem bij alle omstandigheden gebruiken, ook tijdens het rijden. De Maxxfan heeft een elektronische thermostaat hierdoor kun je zelf de gewenste temperatuur instellen, dit kun je handmatig op het display instellen of met de bijgeleverde afstandbediening.

 

Persoonlijk vinden wij dit de beste aankoop voor onze camper tot nu toe. Met deze Maxxfan deluxe ervaren wij nog meer kampeer plezier. Wij hebben er tot nu toe in elk jaargetij plezier van.

Voorbeeld: ben je aan het koken, kan deze Maxxfan eenvoudig en relatief snel de kookgeurtjes en vocht dat ontstaat afvoeren door hem lucht uit de camper te laten trekken (geen beslagen ramen) en in warme dagen kun je er ook voor kiezen om warme lucht af te laten voeren. Door één raampje open te zetten creëer je tocht, die het aangenaam maakt met warme dagen. Is het buiten afgekoeld dan laat je eenvoudig koelere lucht naar binnen blazen. Kortom, wij zijn er enorm tevreden over!