AllPowers R2500 Powerstation

Wij zijn benaderd door ALLPOWERS om dit product te testen, voor ons een mooie toevoeging voor de camper en zeker voor Noorwegen 2024! Wij leggen met deze pokerstation zelfs de camper aan de stroom!


Wij hebben gekozen voor het zonnepaneel van 600watt, let op! Deze heeft geen uitklapbare pootjes. Wij hangen hem middels zuignappen op aan de camper of laten hem schuin tegen de zijkant van de camper rusten.

Meer informatie over de ALLPOWERS R2500, andere modellen of wil je hem bestellen, doe dat dan via bijgaande link: https://iallpowers.eu/?ref=WGjpw92j7zxisb

Met de kortingscode HAPPY krijg je ook nog eens 10% korting op je aankoop.
Deze code is onbeperkt in tijd geldig!

2016Wh capaciteit;
2500W zuivere sinusomvormer (4000W piek);
Maximaal 2000W dubbele input in 1 uur (AC + zonne-energie);
Maximaal 1000W opladen op zonne-energie in 2 uur;
4 manieren om op te laden (AC/Solar/Auto/Double AC+Solar);
15ms ononderbreekbare thuis back-up UPS;
LiFeP04 batterij met lange levensduur en meer dan 3500 laadcycli;


EU-stekkers en UK-stekkers (UK-stekkers kunnen alleen worden verzonden naar het Verenigd Koninkrijk).
Klanten in andere landen, zoals Ierland, die gebruikmaken van Britse stekkers, kunnen online een conversieadapter voor Europese naar Britse stekkers kopen.


Opmerking 1: Het product bevat geen autolader en zonnepaneelkabel. De aankoop van een energiecentrale en zonnepaneelpakket is inclusief zonnekabel en exclusief autolader.
Opmerking 2: Als je een combinatieproduct van een powerstation en een zonnepaneel koopt, worden de zonnepanelen en het powerstation apart verzonden.


Wil je zien hoe wij dit apparaat gebruiken, bekijk dan onderstaande onze vlog.