Xiaomi 70Mai Dashcam

Wij hebben voor de Xiaomi 70Mai model Midrive D06 gekozen omdat deze is uitgerust met 2.4gHz wifi waardoor je de opgenomen beelden eenvoudig kunt bekijken op je mobiele telefoon. De Wifi heeft een bereik van zo’n 10 meter. De App is beschikbaar voor iOS en Android. Via de app kun je ook de beelden downloaden zodat de SD kaart niet meer uit de camera gehaald hoeft te worden. Ook kunnen via de App foto's worden gemaakt met de camera.

Het beeld is van goede kwaliteit en ook in het donker is dit uitstekend. Veel details zoals kentekenplaten en gezichten worden herkenbaar in beeld gebracht. Je kunt de dashcam ook besturen met je stem, er zit een voice command systeem in.

Door de 130˚ wideview lens heeft deze dashcam een groot bereik en wordt bijna alles in de omgeving opgenomen. Net als vele andere dashcams filmt deze ook in een Loop. Hierbij worden de opnames in fragmenten van 1 minuut opgeslagen op de SD kaart. Wanneer de SD kaart vol is worden de oudste opnames automatisch gewist zodat weer ruimte is voor nieuwe opnames en blijft de dashcam gewoon door filmen.