
Benodigdheden voor 2 personen:
- 100 gram pasta ( wij hadden tagliatelle)
- 1 ui gesnipperd
- 2 tenen knoflook gesnipperd
- 200 gram broccoli roosjes
- 200 gram courgette blokjes
- 300 gram kipfilet
- snufje paprika poeder
- 20 gram pesto a la genovese AH
- 100 milliliter kookzuivel AH
- 75 gram cottage cheese light AH
- kruiden naar smaak
- peper, zout en knoflookpoeder
Bereidingswijze:
Cottage cheese, pesto, kookzuivel doe je samen in een blender en mix je goed. Breng op smaak met knoflookpoeder, peper en zout. Kook ondertussen de pasta gaar volgens de verpakking. Blancheer de broccoli even kort. Bak de kipfilet aan en kruid deze met wat paprika poeder. Voeg de courgette en ui en knoflook bij de kipfilet, bak dit allemaal samen aan. Doe de saus die je gemaakt hebt in de blender door de kip met groente. Laat het geheel even lekker pruttelen. Als de pasta gaar is doe deze dan samen met de broccoli door de pan met saus. Schep het geheel goed door en schep het op. Smakelijk eten!
Voedingswaarde zonder rijst:
Kcal: 565
Kh: 55,9 gram
Vet: 11,8 gram
Eiwitten: 57,2 gram
Heb jij het recept gemaakt? Laat ons hieronder je beoordeling weten aan de hand van het aantal sterren.
5 sterren is de hoogste waardering :-)
Reactie plaatsen
Reacties