
Benodigdheden voor 2 personen:
- 125 gram orzo
- 15 gram pijnboompitten
- 75 gram bacon
- 100 gram cherrytomaatjes
- 100 gram Apetina less fat
- 50 gram lente-ui
- 2 sprays olijfolie
- 20 gram honing
- 15 gram mosterd
Bereidingswijze:
Kook de orzo zoals vermeld staat op de verpakking. Spoel deze vervolgens af met koud water. Verwarm een pan op hoog vuur en bak hierin de bacon tot dat deze knapperig is. Haal de bacon er uit en bak de pijnboompitten zodat deze een mooi kleurtje krijgen. Halveer de cherrytomaatjes, snij de lente-ui en bacon in kleine stukjes. Maak de honing mosterddressing door de olijfolie, honing & mosterd te mengen. Haal de hoeveelheid Apetina uit het bakje of snij deze als je een blok hebt gepakt. Doe alles bij elkaar in een grote kom en mix dit goed door elkaar. Laat het smaken!
Voedingswaarde:
Kcal: 502
Kh: 62,4 gram
Vet: 17,7 gram
Eiwitten: 19,7 gram
Heb jij het recept gemaakt? Laat ons hieronder je beoordeling weten aan de hand van het aantal sterren.
5 sterren is de hoogste waardering :-)
Reactie plaatsen
Reacties