
Benodigdheden voor 2 personen:
- 125 gram gevulde pasta
- 1 handje basilicum
- 125 gram cherrytomaatjes
- 0,5 avocado
- 150 gram babyspinazie
- 3 eetlepels remia friteslijn
- 0,5 bos lente-ui
- 1 ei
- 2 spray olijfolie
- zout en peper
Bereidingswijze:
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook het ei hard, scheur ondertussen de basilicum en halveer de cherrytomaatjes. Snij de avocado overlangs doormidden, verwijder de pit en de schil en snij het vruchtvlees van de halve avocado in plakjes. Snij ook de lente-ui. Doe de babyspinazie en een slakom. Voeg de basilicum en friteslijn toe en roer het geheel door. Schep de gevulde pasta, ei, de lente-ui, avocado en de cherrytomaatjes door de spinazie en breng op smaak met olijfolie, zout en peper. Laat het smaken!
Voedingswaarde:
Kcal: 626
Kh: 59,2 gram
Vet: 27,6 gram
Eiwitten: 27,3 gram
Heb jij het recept gemaakt? Laat ons hieronder je beoordeling weten aan de hand van het aantal sterren.
5 sterren is de hoogste waardering :-)
Reactie plaatsen
Reacties