
Benodigdheden voor 2 personen:
- 120 gram basmatirijst
- 2x spray olijfolie
- 200 gram kipfilet blokjes
- 75 gram gedroogde rode linzen
- 1 zak Tilda Tikka Masala
- 200 ml kokosmelk light AH merk
- Zout en peper
Bereidingswijze:
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olijfolie in een hapjespan en bak de kipfilet blokjes 3 minuten aan. Spoel de linzen schoon in een zeef onder koud stromend water. Voeg de linzen samen met de zak Tikka Masala en de kokosmelk toe aan de kip. Laat dit 15 minuten stoven, roer regelmatig door zodat de linzen niet aanbakken en voeg indien nodig wat extra vocht toe. Doe de rijst in een kommetje en hierover de Tikka Masala voeg nog naar smaak wat zout en peper toe. Als je het lekker vindt dan kun je er nog wat koriander en een partje citroen op doen. Smakelijk eten!
Voedingswaarde:
Kcal: 650
Kh: 85 gram
Vet: 17,6 gram
Eiwitten: 39,4 gram
Heb jij het recept gemaakt? Laat ons hieronder je beoordeling weten aan de hand van het aantal sterren.
5 sterren is de hoogste waardering :-)
Reactie plaatsen
Reacties