
Ingrediënten (voor 2 personen):
- Olijfolie (of olijfolie spray)
- 250 g provinciaalse garnalen (of knoflookgarnalen)
- 200 g verse spinazie
- 200 ml kookzuivel
- 2 puntpaprika's (in reepjes)
- 1 grote gele ui (fijn gesnipperd)
- Half potje zongedroogde tomaten op waterbasis (bijv. Royal van AH)
- 125 g pasta naar keuze (bijv. volkoren)
- 40 g Parmezaanse kaas (geraspt)
Bereidingswijze:
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit een scheutje olijfolie in een pan. Voeg de ui toe en bak deze glazig. Voeg de paprika toe en bak 2-3 minuten mee.
Voeg de garnalen en kookzuivel toe en kook de garnalen totdat ze roze zijn.
Voeg de zongedroogde tomaten en spinazie (handje voor handje) toe en laat de spinazie slinken.
Roer alles goed door en voeg de helft van de Parmezaanse kaas toe. Laat het romig worden.
Meng de gekookte pasta door het gerecht en top af met de rest van de Parmezaanse kaas.
Voedingswaarde:
Kcal: 608
Kh: 63,2 gram
Vet: 19,9 gram
Eiwitten: 38,2 gram
Heb jij het recept gemaakt? Laat ons hieronder je beoordeling weten aan de hand van het aantal sterren.
5 sterren is de hoogste waardering :-)
Reactie plaatsen
Reacties