
Ingrediënten:
- 20 g havermout
- ½ appel (in blokjes gesneden)
- 15 g rozijntjes
- 100 g magere kwark
- 5 g honing
- Kaneel (naar smaak)
Bereidingswijze:
Snijd de appel in blokjes en verwijder het klokhuis. (Schil mag je gerust laten zitten.)
Verhit de havermout en rozijntjes in een pan op middelhoog vuur. Roer goed door om aanbakken te voorkomen.
Voeg de kaneel en appelstukjes toe en bak het geheel nog 3 minuten.
Doe de honing erbij en bak nog 2 minuten, blijf goed roeren.
Serveer de appelcrumble met de magere kwark ernaast.
Voedingswaarde:
- Kcal: 219
- Kh: 34,7 g
- Vet: 2.1 g
- Eiwitten: 13,4 g
Heb jij het recept gemaakt? Laat ons hieronder je beoordeling weten aan de hand van het aantal sterren.
5 sterren is de hoogste waardering :-)
Reactie plaatsen
Reacties