Zomerse orzo salade

Ingrediënten per persoon:

  • 45g orzo ongekookt
  • 50g snoeptomaatjes
  • 35g prosciutto
  • 60g mozzarella 
  • 50g komkommer
  • 1/2 kleine rode ui
  • 20g AH pesto (klein potje)
  • Handje vol rucola melange


Bereidingswijze:
Kook de orzo volgens de verpakking. Snij de komkommer, snoeptomaat, ui, mozzarella en prosciutto fijn naar wens. Doe de orzo in een diep bord of kom. Verdeel de overige ingrediënten over de orzo. Meng alles door elkaar en smullen maar!

Voedingswaarde:

  • Kcal: 490
  • Kh: 41,4g
  • Vet: 21,7g
  • Eiwitten: 28,8g

Heb jij het recept gemaakt? Laat ons hieronder je beoordeling weten aan de hand van het aantal sterren. 5 sterren is de hoogste waardering :-)

Rating: 5 sterren
2 stemmen