Zomerse orzo salade

Ingrediënten per persoon:

  • 45 g orzo (ongekookt)
  • 50 g snoeptomaatjes
  • 35 g prosciutto
  • 60 g mozzarella
  • 50 g komkommer
  • 1/2 kleine rode ui
  • 20 g AH pesto (klein potje)
  • Handje vol rucola melange

Bereidingswijze:

Kook de orzo volgens de verpakking.

Snijd de komkommer, snoeptomaatjes, ui, mozzarella en prosciutto in stukjes.

Doe de gekookte orzo in een diep bord of kom. Voeg de gesneden ingrediënten toe.

Meng alles goed door elkaar en voeg de pesto toe. Roer nog even door.

Smullen maar!


Voedingswaarde:

  • Kcal: 490
  • Kh: 41,4g
  • Vet: 21,7g
  • Eiwitten: 28,8g

Heb jij het recept gemaakt? Laat ons hieronder je beoordeling weten aan de hand van het aantal sterren.    
5 sterren is de hoogste waardering :-)

Rating: 5 sterren
3 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.