
Ingrediënten:
- 400 g krieltjes
- 2 kipfilets
- 1 klein blikje maïs
- 1 sjalotje
- 1 doosje cherrytomaatjes
- ½ komkommer
- Italiaanse kruiden
- Mayonaise
- Olijfolie
- Witte wijnazijn
- Peper en zout
Bereidingswijze:
Marineer de kipfilets met een scheut olijfolie en Italiaanse kruiden.
Snijd de krieltjes in blokjes en kook ze gaar.
Snijd de cherrytomaatjes, komkommer en sjalotje klein en meng deze in een kom met de gekookte krieltjes.
Giet de maïs af en voeg deze ook toe aan de kom.
Maak het sausje door 2 eetlepels mayonaise te mengen met 1 eetlepel witte wijnazijn, peper en zout. Voeg dit toe aan de kom en roer goed door.
Bak de kipfilets in een koekenpan goudbruin.
Serveer de kipfilets met de krieltjes- en groentesalade.
Smikkelen maar!
Heb jij het recept gemaakt? Laat ons hieronder je beoordeling weten aan de hand van het aantal sterren.
5 sterren is de hoogste waardering :-)
Reactie plaatsen
Reacties