Courgettini met blauwe kaas en zalm

Ingrediënten:

  • 300 g courgettini
  • 100 g blauwe kaas (bijv. Blue Stilton)
  • 200 g groene aspergetips
  • 100 ml kookzuivel
  • 2 zalmmootjes
  • 2 stengels bosui
  • 2 tenen knoflook
  • Peper en zout
  • Olijfolie spray (2x)
  • Optioneel: 1 rode peper

Bereidingswijze:

Bak de zalm in wat olijfolie, breng op smaak met peper en zout. Zet apart.

Snijd de bosui in dunne ringen en de aspergetips in drieën. Wok de asperge met geperste knoflook in een pan met olijfolie spray tot ze een beetje kleur krijgen, maar nog bite hebben.

Voeg de kookzuivel en blauwe kaas toe. Breng op smaak met peper en zout en laat zachtjes indikken.

Voeg de courgettini toe en bak kort mee zodat het nog knapperig blijft.

Schep het mengsel in een kom of op je bord, garneer met bosui en optioneel rode peper. Leg de zalm erop.

 

Voedingswaarde:

  • Kcal: 499
  • Kh: 16,6 g
  • Vet: 34,3 g
  • Eiwitten: 29,3 g

Heb jij het recept gemaakt? Laat ons hieronder je beoordeling weten aan de hand van het aantal sterren.    
5 sterren is de hoogste waardering :-)

Rating: 5 sterren
3 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.