Rode curry met garnalen

Ingrediënten:

  • 200 g Chinese groente
  • 200 g bloemkoolrijst
  • 3 teentjes knoflook
  • 2 tomaten
  • 1 ui
  • 1 zakje rode curry pasta
  • 250 g garnalen
  • 1 blik kokosmelk
  • 1 citroen
  • Olijfolie
  • Peper en zout

Bereidingswijze:

Snijd de ui fijn, pers de knoflook en snijd de tomaten in blokjes.

Verwarm een hapjespan met olijfolie en bak hierin de ui, knoflook en tomaten totdat het lekker begint te ruiken.

Voeg de Chinese groente toe en bak kort mee.

Voeg de kokosmelk en de curry pasta toe en roer alles goed door. Laat het even pruttelen.

Voeg de bloemkoolrijst en garnalen toe en meng goed door. Laat alles even doorwarmen.

Voeg een beetje citroensap toe en breng op smaak met peper en zout.

Smakelijk eten!

Heb jij het recept gemaakt? Laat ons hieronder je beoordeling weten aan de hand van het aantal sterren.    
5 sterren is de hoogste waardering :-)

Rating: 4.3333333333333 sterren
6 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.