Rode curry met garnalen

Ingrediënten: 

200 gr Chinese groente

200 gram bloemkoolrijst

3 teentjes knoflook

2 tomaten

1 ui

1 zakje rode curry pasta

250 gram garnalen

1 blik kokosmelk

1 citroen olijfolie

 

Bereidingswijze:
Snijd de ui fijn. Pers de knoflook en snijd de tomaat in blokjes. Verwarm een hapjespan met olijfolie en bak hierin alles van stap een tot het lekker begint te ruiken. Voeg de Chinese groente erbij. Voeg de kokosmelk en de curry pasta toe en roer alles goed door. Laat even pruttelen en als laatste voeg je de bloemkoolrijst en garnalen toe. Als laatste een beetje citroensap erdoor en breng op smaak met peper en zout.

Smakelijk eten!

Heb jij het recept gemaakt? Laat ons hieronder je beoordeling weten aan de hand van het aantal sterren. 5 sterren is de hoogste waardering :-)

Rating: 4 sterren
4 stemmen