Gnocchi met champignons en kip

Ingrediënten voor 2 personen:

* 200 gram verse gnocchi 
* 500 gram kastanjechampignons in schijfjes
* 200 gram kipfiletblokjes
* 1 gele ui
* 3 teentjes knoflook
* 200 ml kookzuivel (AH)
* parmezaanse kaas 20 gram (Zanetti AH)
* 2 tl truffeltapanade (AH)
* peper, zout en olijfolie

 

Bereidingswijze:

Verwarm een koekenpan totdat deze goed heet is. beetje olijfolie in de pan en bak de gnocchi goudbruin. Neem een andere koekenpan en doe hier een kleine scheutje olijfolie en pers hierin de knoflook en de gesnipperde ui en bak glazig. Voeg nu de kipblokjes toe en bank deze gaar. Voeg de kastanje champignons toe om deze vervolgens 5 minuten mee te bakken. Schep de truffeltapanade erdoor en bak even mee. schenk de kookzuivel erbij en breng verder op smaak met peper en zout. Laat het eventjes inkoken voor ongeveer 5 a 10 minuutjes. Als laatste voeg je de gnocchi erbij, roer alles goed door en opscheppen maar. Aftoppen met een beetje parmezaanse kaas. 

Eet smakelijk!

 

Voedingswaarde per portie zonder brood:

Kcal: 556
Kh: 57,6 gram 
Vet: 20,1 gram
Eiwitten: 40,6 gram

 

Heb jij het recept gemaakt? Laat ons hieronder je beoordeling weten aan de hand van het aantal sterren.     5 sterren is de hoogste waardering :-)

Rating: 0 sterren
0 stemmen