Aspergesalade

Ingrediënten:

500 gram witte asperges

1 zakje ruccola melange sla

100 gram gegrilde beenham (wij gebruikte boterham vlees)

3 eitjes

 kookzuivel (4 eetlepels)

Frites lijn/ mayonaise (3 eetlepels)

 Balsamico azijn (scheutje)

Soya saus (scheutje)

zout en peper

 

Bereidingswijze:
Schil de asperges goed rondom (2x in de rondte) Kook de asperges vervolgens 3 minuten en laat goed uitlekken. Kook de eitjes 5 minuten voor ze een beetje soft te houden. Maak ondertussen de dressing. Meng de frites lijn, balsamico azijn, kookzuivel en peper en zout tot een glad mengel. Doe de sla in een kom. Snijd de beenham in kleinere plakjes en verdeel over de sla. Doe de asperges 4 tot 5 minuutjes in een koekenpan aangrijpen en blus op het laatste af met een scheutje Soya saus. Verdeel de asperges over de salade, snijd het eitje in partjes en verdeel erover heen en als laatste druppel je de dressing erover.

Eet smakelijk!

 

Heb jij het recept gemaakt? Laat ons hieronder je beoordeling weten aan de hand van het aantal sterren. 5 sterren is de hoogste waardering :-)

Rating: 5 sterren
1 stem